Zien jouw dagen er zó uit?

 • Je komt doodmoe thuis van je werk. Je hebt een veel te drukke dag gehad en daarbij ook nog eens een dag met veel buikpijn. Paracetamol hielp natuurlijk weer niet. Het liefste zou je onder een dekentje op de bank gaan liggen maar ja, er moet ook nog gekookt worden en je wilt ook nog tijd met je kinderen doorbrengen...

 • Laatst kreeg je tijdens een etentje bij vrienden toch zo’n last van brandend maagzuur! Het was vies, deed pijn en je schaamde je er ook nog voor want het was net alsof je zat te boeren. Gelukkig had iemand Rennies bij zich, zodat de boel weer even rustig werd. Maar dat is natuurlijk ook geen echte oplossing.

 • Je bent met jouw klachten al een paar keer bij de huisarts geweest. De eerste paar keer kreeg je maagzuurremmers voorgeschreven, maar omdat dat die niet hielpen, heb je je bloed laten controleren. Helaas kwam daar ook niks uit. Bovendien zag de huisarts het probleem niet zo. Hij gaf als advies dat je maar wat rustiger aan moet gaan doen. Je voelt je echt niet serieus genomen. Rustig aan doen….hoe stelt hij zich dat voor met zo’n drukke baan, 2 kinderen en een huishouden??

 • Een collega leeft met je mee en wijst je op een nieuw dieet speciaal voor mensen met maag- en darmklachten. Je hebt al zo vaak een of ander wonderdieet gevolgd, maar niets hielp op de lange duur. Tegen beter weten in (en omdat je ook geen andere oplossing weet) ga je dit dan maar weer proberen. Alleen zoals je al verwachtte, is dit ook weer niet de oplossing... Wat kan je in vredesnaam nog doen?

 • En als klap op de vuurpijl raak je steeds meer vermoeid: altijd weer die buikpijn, de diarree, de stress die dat allemaal met zich meebrengt. Je hebt steeds minder zin maar ook steeds minder puf om te gaan sporten, om mee te gaan naar de wedstrijden van je kinderen of om een avondje met vriendinnen op stap te gaan. Je wilt weer zó graag genieten in je vrije tijd….

 

En wat nou als

 • Je op je werk een aantal dingen verandert, waardoor je minder stress en minder buikpijn hebt, zodat je met goede zin thuiskomt, je plezier hebt in het koken èn je een gezellige avond kunt hebben met je gezin.

 • Je maag niet meer zo snel op alles reageert zodat jij gewoon relaxed en gezellig kunt eten. Of dat nu thuis is of tijdens een etentje in een restaurant of bij vrienden.

 • Je weer controle krijgt over je lichaam en er ook weer vertrouwen in krijgt. Je weet hoe je met een aantal aanpassingen je maag en darmen rustig kunt houden, zodat je geen medicatie hoeft te gebruiken en je een normaal leven kunt leiden. En die aanpassingen betreffen niet alleen maar je voeding!!

 • Je geen diëten meer hoeft te volgen maar gewoon leert welke voeding jouw lichaam wel goed verdraagt en welke niet en welke leefstijlveranderingen belangrijk zijn voor jou. Want wanneer je dat weet, dan wordt eten weer iets normaals waar je heerlijk van kunt genieten zonder dat je wordt overvallen door buikpijn, maagklachten of een sprint naar de wc.

 • Je energie niet langer wordt bepaald door je buikklachten en de stress die dat met zich meebrengt, zodat je weer zin en vooral ook puf hebt om de dingen te doen die je leuk vindt!


Dit is ècht haalbaar!
In het Blije Buik Traject begeleid ik je 6 maanden. Het is een traject waarin we de oorzaak van jouw klachten gaan vinden en ik je er natuurlijk een oplossing voor bied, zodat je afscheid kunt nemen van die constante maag- en darmklachten! Verder geef ik je handvatten om te zorgen dat jij ook na het traject een blije buik houdt!

Het traject bestaat uit 6 afspraken. De eerste duurt ongeveer 1,5 uur en de overige afspraken ongeveer 1 uur. Vaak is het nodig dat je tijdelijk natuurlijke supplementen slikt. Afhankelijk van jouw klachten en de oorzaak die ik vind, adviseer ik je specifieke supplementen. Dit advies is dus altijd volledig op jou en jouw situatie afgestemd.

 

Wat het Blije Buik Traject jou oplevert:

 • Je weet wat je kunt doen om die buikpijnen te voorkomen en je hebt geen pijnstillers of andere medicijnen meer nodig. Je houdt meer energie over èn een beter humeur!

 • Je kunt met een gerust hart genieten van eten zonder je zorgen te maken dat je maag ieder moment op kan spelen of je darmen ervoor zorgen dat je opeens naar de wc moet vluchten. Samen eten wordt weer een gezellige aangelegenheid in plaats van iets wat stress en onrust oproept.

 • Je weet waar je klachten vandaan komen (en dat is vaak niet alleen van je voeding!!) en je leert wat je kunt doen om ze te voorkomen. Je krijgt weer vertrouwen in je lijf en hoeft niet langer aan jezelf te twijfelen!

 • Je weet wat jouw lichaam goed verdraagt en wat niet. En wanneer je die dingen gaat eten die goed voor je zijn, zul je merken dat eten weer iets wordt waar je met een gerust hart en lekker ontspannen van kunt genieten.

 • Doordat je controle krijgt over je lichaam (en over je leven) kun je die buikpijn, diarree en de bijkomende stress voorkómen. Ze beheersen je leven niet langer en jij krijgt weer de zin èn de energie om te gaan sporten en mee te gaan met de uitjes waar je zo van geniet.

 

De investering voor het Blije Buik Traject is eenmalig 497 euro (of 6 termijnen van 92 euro).
Kosten voor eventuele supplementen zijn hierbij niet inbegrepen.

Weten of het Blije Buik Traject jou kan helpen met je klachten?

 Laat hier je gegevens achter en ik neem binnen 2 dagen contact met je op.